Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni

+3
ZambetColorat
maya
Sakana
7 participanți

:: Diverse :: Sondaje

In jos

E o idee buna?

Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Vote_lcap33%Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Vote_rcap 33% 
[ 3 ]
Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Vote_lcap67%Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Vote_rcap 67% 
[ 6 ]

Total voturi : 9

Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Empty Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni

Mesaj Scris de Sakana Sam Dec 11, 2010 11:38 pm

Probabil ca stiti asta, Funeriu, alias Funeraru vrea sa ne ia din vacanta de vara 3 saptamani si sa le puna la vacanta de iarna? Va convine asta? Cum comentati? Votati...

Ultima editare efectuata de catre Zack in Dum Dec 12, 2010 12:28 am, editata de 1 ori
Sakana
Sakana
Administrator
Administrator

Varsta Varsta : 34
Credite Credite : 1482

Sus In jos

Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Empty Re: Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni

Mesaj Scris de maya Dum Dec 12, 2010 12:25 am

Eu nu sunt deacord cu asta.Nu am chief sa ma duc vara la scoala
maya

Credite Credite : 334

Sus In jos

Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni Empty Re: Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni

Mesaj Scris de ZambetColorat Dum Dec 12, 2010 2:21 am

Nu'mi place cum suna...
ZambetColorat
ZambetColorat

Varsta Varsta : 26
Credite Credite : 117

Sus In jos

Mesaj Scris de Ratoone Mier Dec 15, 2010 12:03 am

Brrr... Ce mai idee... Vara, cand mori de cald, te duci la scoala, iar iarna, cand ingheti de frig, stai acasa (macar la scoala e cald). Deci clar nu!
Ratoone
Ratoone

Varsta Varsta : 29
Credite Credite : 667

Sus In jos

Mesaj Scris de Aℓℓε Dum Dec 19, 2010 10:03 pm

NU sunt de acord cu asta!!
Aℓℓε
Aℓℓε

Varsta Varsta : 26
Credite Credite : 617

Sus In jos

Mesaj Scris de mely.mela Dum Feb 20, 2011 2:50 am

A inebunit omul ala sau ce...mai bine sa stea in banca lui ca nu am nevoie inca de vacanta...Tongue ....auzi la el sa scurteze vacanta de vara hmmm....ar vrea el.... Ciocan
mely.mela
mely.mela

Varsta Varsta : 28
Credite Credite : 147

Sus In jos

Mesaj Scris de geo ;x Dum Apr 10, 2011 5:13 am

Aℓℓε a scris:NU sunt de acord cu asta!!
Nici eo nu sunt de acord...Deoarce vara este mai frumos Love
geo ;x
geo ;x

Varsta Varsta : 28
Credite Credite : 32

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Diverse :: Sondaje

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum