Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?

5 participanți

:: Global4um ::   :: Sugestii

In jos

Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum? Empty Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?

Mesaj Scris de Sakana Joi Dec 09, 2010 4:00 am

O intrebare simpla: ce ati vrea sa vedeti nou pe forum? (tutoriale, sectiuni noi, etc)
Sakana
Sakana
Administrator
Administrator

Varsta Varsta : 34
Credite Credite : 1482

Sus In jos

Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum? Empty Re: Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?

Mesaj Scris de Aℓℓε Joi Dec 09, 2010 4:09 am

woow ce intrebare grea! pai forumul e genial..dar m'ai pune cateva sectiuni noi ca de ex : ''Concursuri'' ( unde sa tinem diferite concursuri..) '' Fotografie'' ( pt pasionatii de fotografie , '' Dezbateri'' ( sa dezbatem ceva ) '' Fan ART'' ( Pt micile talente in arta desenatului ) '' GFX ''
astea sunt micile mele idei..
Aℓℓε
Aℓℓε

Varsta Varsta : 26
Credite Credite : 617

Sus In jos

Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum? Empty Re: Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?

Mesaj Scris de Venom Dum Feb 20, 2011 2:59 am

Eu pe forum as zice sa se adauge o sectiune cu diferite concursuri cum ar fi SOTW(semnatura saptamanii), utilizatorul saptamanii(cel mai activ membru pe forum),dueluri(concurenta intre doi membri cu cate o creatie),turneu(concurs cu teme diferite la fiecare runda ce se desfasoara saptamanal), scoala design(unul sau doi designeri sa fie profesori punand note si punand lectii diferite).

P.S: Ar fi bine sa se puna pe forum ca sa fie mai distractiv.
Venom
Venom

Varsta Varsta : 27
Credite Credite : 166

Sus In jos

Mesaj Scris de Sakana Dum Feb 20, 2011 3:17 am

Da, m-am gandit mai demult la asta, dar avand in vedere ca nu prea avem multi membri (activi) care sa cunoasca minunatul photoshop, nu cred ca ar avea rost sa fac astfel de sectiuni. Poate cand o sa fie mai multi membri cunoscatori in ale photoshop-ului o sa fac...
Sakana
Sakana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Venom Dum Feb 20, 2011 5:44 am

De asta sunt eu aici Rade sa ajut la forum. O sa vezi rezultatele peste ceva timp Very Happy
Venom
Venom

Varsta Varsta : 27
Credite Credite : 166

Sus In jos

Mesaj Scris de Ratoone Dum Feb 20, 2011 3:58 pm

Imi plac ideile expuse pana acum, asa ca vin si eu cu o idee. Ce-ar fi sa facem o sectiune in care sa postam povesti. Nu de alta, dar "fun chatul" e cam aglomerat.
Ratoone
Ratoone

Varsta Varsta : 29
Credite Credite : 667

Sus In jos

Mesaj Scris de Sakana Dum Feb 20, 2011 4:19 pm

Ce fel de povesti?
Sakana
Sakana
Administrator
Administrator

Sus In jos

Mesaj Scris de Razvanel Lun Apr 18, 2011 6:01 pm

Pai cred ca se refera la povesti din viata noastra ,intamplari amuzante sau triste(Asa vom fi autori propiei noastre povesti) sau se refara sa povestim despre povestile citite,intr-un fel sa le facem un mic rezumat
Razvanel
Razvanel

Credite Credite : 24

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Global4um ::   :: Sugestii

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum