Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?
5 participanți
Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?
O intrebare simpla: ce ati vrea sa vedeti nou pe forum? (tutoriale, sectiuni noi, etc)
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Re: Ce ati vrea sa vedeti nou pe forum?
woow ce intrebare grea! pai forumul e genial..dar m'ai pune cateva sectiuni noi ca de ex : ''Concursuri'' ( unde sa tinem diferite concursuri..) '' Fotografie'' ( pt pasionatii de fotografie , '' Dezbateri'' ( sa dezbatem ceva ) '' Fan ART'' ( Pt micile talente in arta desenatului ) '' GFX ''
astea sunt micile mele idei..
astea sunt micile mele idei..
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
Eu pe forum as zice sa se adauge o sectiune cu diferite concursuri cum ar fi SOTW(semnatura saptamanii), utilizatorul saptamanii(cel mai activ membru pe forum),dueluri(concurenta intre doi membri cu cate o creatie),turneu(concurs cu teme diferite la fiecare runda ce se desfasoara saptamanal), scoala design(unul sau doi designeri sa fie profesori punand note si punand lectii diferite).
P.S: Ar fi bine sa se puna pe forum ca sa fie mai distractiv.
P.S: Ar fi bine sa se puna pe forum ca sa fie mai distractiv.
Venom- Varsta : 27
Credite : 166
Da, m-am gandit mai demult la asta, dar avand in vedere ca nu prea avem multi membri (activi) care sa cunoasca minunatul photoshop, nu cred ca ar avea rost sa fac astfel de sectiuni. Poate cand o sa fie mai multi membri cunoscatori in ale photoshop-ului o sa fac...
Sakana- Administrator
De asta sunt eu aici sa ajut la forum. O sa vezi rezultatele peste ceva timp
Venom- Varsta : 27
Credite : 166
Imi plac ideile expuse pana acum, asa ca vin si eu cu o idee. Ce-ar fi sa facem o sectiune in care sa postam povesti. Nu de alta, dar "fun chatul" e cam aglomerat.
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Ce fel de povesti?
Sakana- Administrator
Pai cred ca se refera la povesti din viata noastra ,intamplari amuzante sau triste(Asa vom fi autori propiei noastre povesti) sau se refara sa povestim despre povestile citite,intr-un fel sa le facem un mic rezumat
Razvanel- Credite : 24
Subiecte similare
» Unde ati vrea sa mergeti in strainatate?
» Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni
» Forum
» Rank-uri forum
» Banner forum
» Funeriu vrea să lungească vacanţa de iarnă cu trei săptămâni
» Forum
» Rank-uri forum
» Banner forum
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum