Salutare -> Ceva interesant !
+4
Aℓℓε
Mr.Colorful
Sakana
revox
8 participanți
Salutare -> Ceva interesant !
Ia uitați ce propun și eu:
Ca să existe o secțiune / topic special la Welcome ( în cazul topicului ) și în cadrul acestui subiect/ acestei secțiuni să putem face cereri să ne personalizăm rankul de tip text după preferință, însă să fie și o regulă impusă ceva de genul: minim 150 de posturi pentru a face cerere, ar fi ceva interesant.Deoarece eu vreau un rank.
Însă cine vrea rank personalizat dacă vrea și imagine să vină el cu una!
Se poate Zack, te rog frumos.
Ar fi foarte interesant să ne deosebim și prin rank-uri personalizate.
Ca să existe o secțiune / topic special la Welcome ( în cazul topicului ) și în cadrul acestui subiect/ acestei secțiuni să putem face cereri să ne personalizăm rankul de tip text după preferință, însă să fie și o regulă impusă ceva de genul: minim 150 de posturi pentru a face cerere, ar fi ceva interesant.Deoarece eu vreau un rank.
Însă cine vrea rank personalizat dacă vrea și imagine să vină el cu una!
Se poate Zack, te rog frumos.
Ar fi foarte interesant să ne deosebim și prin rank-uri personalizate.
revox- Credite : 518
Re: Salutare -> Ceva interesant !
Stai ca nu prea am inteles, adica membrii sa faca cerere pentru helper, moderator, vip si designer?
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Zack a scris:Stai ca nu prea am inteles, adica membrii sa faca cerere pentru helper, moderator, vip si designer?
Rank cum am eu scris: Helper, dar nu așa, altele să le creezi tu pentru ei, deci nu rang, ci rank, este diferență.
Rang => faci parte dintr-un grup
Rank => este de tip text
Ai priceput?!
El se refera cum au multe forumuri ce au domeniu fiecare sa aiba la rank ce doreste el unu sa zicem Mr.Know it all,Boos,Batman sau orce doreste el si daca mai vrea sa aiba si o imagine personailzata sa si o creeze el adica cum apare Helper cu alb si cu galben in loc de aia sa scrie ce vrei tu ti-l personalizezi cu ce doreste inimioara ta
Mr.Colorful- Varsta : 113
Credite : 149
Mr.Colorful a scris:El se refera cum au multe forumuri ce au domeniu fiecare sa aiba la rank ce doreste el unu sa zicem Mr.Know it all,Boos,Batman sau orce doreste el si daca mai vrea sa aiba si o imagine personailzata sa si o creeze el adica cum apare Helper cu alb si cu galben in loc de aia sa scrie ce vrei tu ti-l personalizezi cu ce doreste inimioara ta
oky doky ! Acum aștept păreri !
E o idee foarte buna . revox , trebuie neaparat sa aiba fiecare un rank personalizat ?
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
Pro, foarte buna ideea. Asa s-ar deosebi lumea si s-ar creea pe forum personalitati.
7ReD- Credite : 10
Asta chiar ar fi interesant. Sunt complet de acord.
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
pai nu stiu ce sa zic, asta ar insemna ca pentru fiecare utilizator sa fac un rang diferit, la inceput sa zic ca merge ca nu suntem asa multi, dar apoi cand o sa fim foarte multi o sa fie zeci, poate sute de rang-uri si o sa fie un talmes balmes in panou, ma mai gandesc
Sakana- Administrator
Zack a scris:pai nu stiu ce sa zic, asta ar insemna ca pentru fiecare utilizator sa fac un rang diferit, la inceput sa zic ca merge ca nu suntem asa multi, dar apoi cand o sa fim foarte multi o sa fie zeci, poate sute de rang-uri si o sa fie un talmes balmes in panou, ma mai gandesc
Fale la toti peste 150 de mesaje :)
Mda si asa n-o sa intre nimeni si asa o sa fie rang-urile automate, nu ti le mai alegi tu
Sakana- Administrator
Zack a scris:Mda si asa n-o sa intre nimeni si asa o sa fie rang-urile automate, nu ti le mai alegi tu
Nu pricepi de prima oara tu: doar cei care au peste 150 de mesaje sa aibe dreptul sa faca o cerere de rank personalizat.
Ai priceput acum?
aaa, credeam ca sa se puna rankul automat la aia care fac 150 de mesaje , sa zicem ca merge, dar n-o sa fie 150 ca n-o sa se bage nimeni , sa zicem la inceput 10 si apoi daca se aduna oameni mai marim
Sakana- Administrator
M-am gandit si pana la urma si m-am decis. Voi pune in aplicare aceasta sugestie
=>Topic Inchis
=>Topic Inchis
Sakana- Administrator
In general ar fi o idee intresanta si orginala,cel mai des fiind intalnita pe forumurile cu host.Nu am vazut decat pe un forum care era pe platforma forum gratuit cu acest lucru dar din pacate s-a innchis.
Si sugestia eu nu o vad sa fie pusa in aplicare deoarece nimeni nu are rang personalizat sau sectiunea speciala pentru a cere un rang personalizat,apropo ai utat sa inchizi topicu
Si sugestia eu nu o vad sa fie pusa in aplicare deoarece nimeni nu are rang personalizat sau sectiunea speciala pentru a cere un rang personalizat,apropo ai utat sa inchizi topicu
Razvanel- Credite : 24
Am cam uitat de sugestia asta, sper s-o pun in aplicare zilele astea. Pana atunci, topic inchis
Sakana- Administrator
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum