Salutare !
+3
Ratoone
Aℓℓε
LeZ
7 participanți
:: Global4um :: :: Prezentare
Pagina 1 din 1
Salutare !
Salutare tuturor !
Nume: Stefan alexandru
varsta:13 fac 14 ani
ce vrei sa ajungi in viata : pai normal ca orice om as vrea sa ajung un om important ...
ce vrei sa faci pe accest forum :
pai mi-as dori sa ajung sa pot tine disciplina si respectul membrilor pe accest forum mi-as dori un rank cat m-ai mare am exp in forum 2 ani daca va uitati la status veti vedea forumul meu este facut acum 3 zile ! ]
Sper sa ma inteleg cu toata lumea ! Respect all... Va multumesc pentru timpul acordat ! dati add la ID !
Nume: Stefan alexandru
varsta:13 fac 14 ani
ce vrei sa ajungi in viata : pai normal ca orice om as vrea sa ajung un om important ...
ce vrei sa faci pe accest forum :
pai mi-as dori sa ajung sa pot tine disciplina si respectul membrilor pe accest forum mi-as dori un rank cat m-ai mare am exp in forum 2 ani daca va uitati la status veti vedea forumul meu este facut acum 3 zile ! ]
Sper sa ma inteleg cu toata lumea ! Respect all... Va multumesc pentru timpul acordat ! dati add la ID !
LeZ- Varsta : 27
Credite : 22
Re: Salutare !
bine ai venit Stefan!!
dar ai gresit sectiunea!!
trebuia sa scri acolo la Prezentare!
dar ai gresit sectiunea!!
trebuia sa scri acolo la Prezentare!
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
Da, BlueAngel are dreptate. Nu ai scris unde trebuia.
Apoi: de ce sa-ti dam add?
Si desigur, iti urez bine venit intre noi
Apoi: de ce sa-ti dam add?
Si desigur, iti urez bine venit intre noi
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
am zis asa care vreti eu m-ai mult ma refeream la admin ! oricum imi cer scuze pentru greseala facuta ! un moderator va muta acest topic ! toate respectele ...
S-a mutat
Bine ai venit, sper sa te simti cat mai bine
Bine ai venit, sper sa te simti cat mai bine
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
si eu si te rog da accept la id-ul meu de mess ca am planuri mari cu accest forum ca vad ca sunteti chiar de treaba si totul merge ca la carte !
Nu te inteleg.. ba ai tu forum ba vrei sa faci ceva dn forumu asta... esti dezorientat..
ChRoNosS- Varsta : 27
Credite : 121
nu are nici o treaba cu forumu meu ptr ca eu defapt acum stau pe 4 forumuri deci asta nu conteaza dar pot ajuta pe toate !
Daca vrei tu si te si tii de asta, eu n-am nimic impotriva. Daca esti activ si postezi mult poate reusesti sa-l convingi si pe zack.
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Multumesc pentru sprijinul acordat ! succes tuturor ! By3..
:: Global4um :: :: Prezentare
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum