Maturitate
3 participanți
Maturitate
I-am spus cuiva, sau mai de grabă într-un topic că de ce pune nişte rankuri la galerie dacă nu sunt făcute de el şi membrul respectiv care făcuse topicul, dând dovadă de o maturitate inegalabil uitaţi ce a răspusn.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu unu vă sugerez să mai vă uitaţi odată pe cine aveţi in staff.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu unu vă sugerez să mai vă uitaţi odată pe cine aveţi in staff.
Madara- Credite : 0
Re: Maturitate
Da da sigur ma! In primul rand nu sunt rank-uri si in al doilea rand nu te freaca pe tine grija pe tine de ce am postat eu. Cand o sa ai un rank pe acest forum atunci sa te frece grija.
Venom- Varsta : 27
Credite : 166
Scuteşteme, se vede că ai 13 ani, gândirea ta nu e dezvoltată deloc ca şi capacitatea ta de designer, cât despre
, să şti că "mă freacă" deoarece faci chesti complet inutile şi imature, prin imaturitate e valabil şi statusul şi localizarea şi altele, un copil cu fiţe pe internet care vrea să pară şmecher ca are un rang pe un forum care na, cam scârţie deoarece nu prea le are şi cum nu îi convine ceva înjură membri prin mesaj privat. Încă o dată îţi spun, maturizază-te chiar dacă ai 13 ani sau câţi oi avea.nu te freaca pe tine grija pe tine de ce am postat eu
Hai lasa-te i-a si invata mai invata gramatica si dupa aia te adresezi la mine. Se vede ca tu esti un copil de ala cu fite. Eu nu m-am laudat niciodata cuiva ca am rank pe forum vai vai. Cat despre tine :-j . Eu nu cred ca gandirea mea nu e dezvoltata. Dar ce sa cer de la unul ca tine.
Venom- Varsta : 27
Credite : 166
Am specificat eu că nu sunt făcute de tine? Au fost trimise la coş şi tu m-ai înjurat prin mesaj privat, după regulament ar trebuie să iei warn sau nu se tine cont de aşa ceva aici?
Mda, pe scurt:
1. Venom, ai rangul scos. Invata sa te comporti !!!
2. Madara, multumesc de sesizare
3. Topic inchis si trimis la cos in 24h
1. Venom, ai rangul scos. Invata sa te comporti !!!
2. Madara, multumesc de sesizare
3. Topic inchis si trimis la cos in 24h
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum