Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bun venit pe Global4um. Daca ati ajuns pe acest forum inseamna ca nu sunteti inregistrat sau conectat. Ajutati aceasta comunitate, trebuie doar sa va inregistrati si sa postati. Fiti activi si respectati regulile

Bafta
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Propunere in legatura cu "Link-uri utile"

3 participanți

:: Global4um ::   :: Sugestii

In jos

Propunere in legatura cu "Link-uri utile" Empty Propunere in legatura cu "Link-uri utile"

Mesaj Scris de Prometeu Mar Mai 17, 2011 1:17 am

Propun creearea categoriei "Link-uri utile" unde vor fi promovate site-urile care ne ajuta in diferite moduri (cum ar fi cele de upload pentru poze,fisiere mari s.a.m.d)

Pareri/critici?
Prometeu
Prometeu

Credite Credite : 0

Sus In jos

Propunere in legatura cu "Link-uri utile" Empty Re: Propunere in legatura cu "Link-uri utile"

Mesaj Scris de cl4udyw Mier Mai 25, 2011 9:28 pm

pro:D ar fi buna o categorie de asta:-?
cl4udyw
cl4udyw

Varsta Varsta : 30

Sus In jos

Propunere in legatura cu "Link-uri utile" Empty Re: Propunere in legatura cu "Link-uri utile"

Mesaj Scris de Kegan Dum Iul 03, 2011 3:33 am

Am avut si eu pe forum o astfel de sectiune. Total inutila. Cel mai bine este sa se creeze un topic pentru astfel de link-uri, nu un forum.
Kegan
Kegan

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

:: Global4um ::   :: Sugestii

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum