Excursie
+5
Sakana
revox
ZambetColorat
Aℓℓε
Ratoone
9 participanți
Excursie
Propun sa facem o excursie la vara. Spuneti care vreti sa veniti si aduceti propuneri legate de locatie. Eu as prefera undeva la munte, poate in apuseni.
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Re: Excursie
Ale sti ca asa e si la mine ...lasa poate peste cativa ani
ZambetColorat- Varsta : 26
Credite : 117
In Paris?? Nu putem merge in niciun loc din tara noastra , si mergem in Paris???
Ultima editare efectuata de catre Aℓℓε in Joi Ian 20, 2011 2:03 am, editata de 1 ori
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
io as vrea in Paris, ca e foarte frumos, mai ales in turn , dar cum zice si ale, suntem prea mici ca sa mergem singuri, adica voi
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Ok, mergem in paris. Dar trebuie sa faci urmatoarele lucruri intai: ne inveti pe toti franceza de nivel minim C1, faci rost de transport si de cazare si obtii bani pentru cine stie ce activitati om face pe acolo.
Deci sa inteleg ca nu putem anul asta... mai discutam la anu
Deci sa inteleg ca nu putem anul asta... mai discutam la anu
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
sunt deacord cu tine Paul si imi pare rau fetelor ce nu va lasa si ca nu mai putem face excursia anu acesta
maya- Credite : 334
Paris ...un loc foarte frumos Mi-a placut cand am fost..Cel mai frumos e sa vezi orasu Din Turn
Iar cu propunerea ta...Ar fi frumos undeva la munte ...Sa ne italnim cu toti luam o camera la hotel etc...
Iar cu propunerea ta...Ar fi frumos undeva la munte ...Sa ne italnim cu toti luam o camera la hotel etc...
geo ;x- Varsta : 28
Credite : 32
Va invit eu..
Sincer parisul nu e asa de frumos pe cat pare..
cand te intalnesti cu un bollose roman pe strada ceranduti bani iti vine sai ii zici Faite Faire Foutre:))(adica dute-n ****)
rest e ok..doar sa stii sa vorbesti:P
Sincer parisul nu e asa de frumos pe cat pare..
cand te intalnesti cu un bollose roman pe strada ceranduti bani iti vine sai ii zici Faite Faire Foutre:))(adica dute-n ****)
rest e ok..doar sa stii sa vorbesti:P
k1ll.Zorr- Varsta : 31
Credite : 86
Off...Eu chiar vreau sa ne intalnim ><.. Dar..na..Dar voi vizita Sibiul . Poate ca o sa ma intalnesc cu cativa dintre voi >.< !!
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
Ar fi ceva intresant asa mai socializam si noi ,ne cunoastem mai bine nu ne mai ascundem in fata la Pc,sper ca aceata propunere sa fie cat mai repede aceptata si pana in vara deja sa organizam excursia
Razvanel- Credite : 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum