Sugestie
5 participanți
Sugestie
Puteti sa faceti la categoria jocuri,si dofus,ma rog nu cred ca joaca prea multi de aici.Jocul este destul de cunoscut dar nu sii in romania,daca ati dorii sa creati ar fii grozav!
Hex- Credite : 10
Re: Sugestie
Poti deschide un topic despre acest joc la jocuri pc daca vrei, am pus la categoria jocuri cele mai jucate jocuri din romania, o fi asta foarte mult jucat in alte tari, da noi suntem un forum romanesc, sincer nu am auzit de jocul asta pana acum si nu cred ca se joaca foarte mult la noi in tara
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Hex a scris:Jocul este destul de cunoscut dar nu sii in romania
Hex a scris:Eu cred ca 44%din tara noastra stie de el!
Te cam contrazici
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Hex a scris:Puteti sa faceti la categoria jocuri,si dofus
Ce zici?? N-am auzit in viata mea de cuvantul ala... poate tofu
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Am jucat si eu cand eram mai mic,grafica e cam slabuta dar tinand cont ca e un joc flash cred ca e o mare reusita.Romanii eu nu am prea vazut cand jucam uitati si o mica descriere despre Dofus
Dofus este un joc de tip MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) realizat 100% in Flash de catre Ankama Games, avand peste 23 milioane de jucatori in toata lumea. Jocul poate fi descarcat gratuit si functioneaza pe orice sistem de operare.
Actiunea jocului se petrece in "The World of Twelve" (numita de jucatori "Lumea Dofus"), de la cele 12 clase de personaje pe care le poti alege sa te reprezinte.
Intra si tu in lumea fantastica Dofus, in care personajul tau evolueaza pentru a deveni un adevarat erou sau cel mai de temut talhar
Dofus este un joc de tip MMORPG (massive multiplayer online role-playing game) realizat 100% in Flash de catre Ankama Games, avand peste 23 milioane de jucatori in toata lumea. Jocul poate fi descarcat gratuit si functioneaza pe orice sistem de operare.
Actiunea jocului se petrece in "The World of Twelve" (numita de jucatori "Lumea Dofus"), de la cele 12 clase de personaje pe care le poti alege sa te reprezinte.
Intra si tu in lumea fantastica Dofus, in care personajul tau evolueaza pentru a deveni un adevarat erou sau cel mai de temut talhar
Razvanel- Credite : 24
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum