De care pokemon vă place?
+6
WinSon
ChRoNosS
Sakana
Aℓℓε
Ratoone
revox
10 participanți
De care pokemon vă place?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Uitați aici site, ziceți de care de acolo vă place, sau dacă nu sunt toți ziceți din anime direct...
Regigigas
NU este reclamă, am vrut să vă arăt că poate vă place unul pe care nu știți cum îl cheamă, sau vă place cineva de acolo fără să-l vedeți în desen.
Regigigas
NU este reclamă, am vrut să vă arăt că poate vă place unul pe care nu știți cum îl cheamă, sau vă place cineva de acolo fără să-l vedeți în desen.
revox- Credite : 518
Re: De care pokemon vă place?
Nu cred ca-s numai 500 de pokemoni. Sunt sigur ca sunt mai multi. Oricum, va aparea curand o noua generatie de pokemoni, prin "Pokemon: Black and White". Asa, sa zic care-mi place cel mai mult, nu stiu . Nu m-am mai uitat de muuult timp la anime si nici n-am mai jucat vreun joc. As putea zice Wynaut...
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Ultima editare efectuata de catre BlueAngel in Sam Noi 13, 2010 10:50 pm, editata de 1 ori
Aℓℓε- Varsta : 26
Credite : 617
Mie inca de la inceput mi-au placut cel mai mult Pikachu, Squirtle si Charmander dar evolutiile lor sunt cele mai tari.
ChRoNosS- Varsta : 27
Credite : 121
Mie cel mai mult imi place de Charizard
inca de cand au aparut in romania
inca de cand au aparut in romania
WinSon- Varsta : 27
Credite : 62
Mie mi-a placut de Chansey ca pokemon. Nu stiu de ce, dar mi se parea ca avea o abilitate speciala....speciala
Sherar- Moderator
- Credite : 222
Mie imi place cel mai mult de Pikachu si Dialga
alinboss52- Varsta : 24
Credite : 26
nu este evident ca de Pikachu...si de altii dar nu prea retin eu numele lor..eh ce sa fac daca sunt cu capul in nori
mely.mela- Varsta : 28
Credite : 147
Mie imi place foarte mult TogeKiss... Imi amintesc evolutia lui mica... Togepi... Era asa dragut!
F.O.C.A.- Varsta : 27
Credite : 23
Subiecte similare
» Pokemon
» De cine vă place de la Naruto.
» Va place sa mancati picant?
» Park Place - I Have The World HD
» * Care sunt cei mai înalţi..
» De cine vă place de la Naruto.
» Va place sa mancati picant?
» Park Place - I Have The World HD
» * Care sunt cei mai înalţi..