Sugestia 4
4 participanți
Sugestia 4
Deci am și eu o sugestie.
Să personalizați puțin tema. La ce mă refer?
DarkStar, știu că tu ești bun în photoshop, mă gândesc că și la html și ăștea, personalizează puțin câte ceva la forum.Cum ar fii: Iconițele : Forum închis, deschis , forum cu mesaje noi și ăștea și de la subiecte...Poate puțin culoarea, ca să fie temă originală chiar dacă este construită de Wisdom să fie personalizată de tine, pe asta o folosesc sute de forumuri dar puțin personalizată nu cred că o va folosi nimeni decât tu pentru că n-o vei pune pe hitskin Ce zici? ca să fie forumul original !
Să personalizați puțin tema. La ce mă refer?
DarkStar, știu că tu ești bun în photoshop, mă gândesc că și la html și ăștea, personalizează puțin câte ceva la forum.Cum ar fii: Iconițele : Forum închis, deschis , forum cu mesaje noi și ăștea și de la subiecte...Poate puțin culoarea, ca să fie temă originală chiar dacă este construită de Wisdom să fie personalizată de tine, pe asta o folosesc sute de forumuri dar puțin personalizată nu cred că o va folosi nimeni decât tu pentru că n-o vei pune pe hitskin Ce zici? ca să fie forumul original !
revox- Credite : 518
Re: Sugestia 4
ce mai eleganță, sunt peste 100 de forumuri care au tema creeată de Wisdom.
Păi logic că e elegantă, la oameni le place această temă deaia o pun toţi, aici e schimbat textele e umpic mai bine.
Vizitato- Vizitator
Nu e schimbat nimic este identică, și la oameni nu le place, o folosesc pentru că a folosit-o și 4metin și deaia, acum sunt mai rari ăia de când sa șters 4metin tema asta e oribilă pentru mulți, ia întreabă-l pe Zack de ce a pus-o nu pentru că o avea și 4metin și credea că o să aibă succesul de la avut 4metin ă ? Kenia vezi că tu nu ai nici o treabă cu forumurile și nu vreau să mă cert cu tine, Zack ar trebui să mai învețe multe înainte să pună o temă și să învețe de la motanel, nu de la ăia de pe 4metin, dar nah a fost tema lui 4metin vai doamne e super ce să zic...
Da ai dreptate, cu o temă ai succes dacă e făcută de tine şi cât mai frumoasă.
Vizitato- Vizitator
V-aș da link cu interviu cu Motanel să vedeți ce spune, dar fac reclamă... Vă zic ceva, succesul lui vine din asta:
Forumul lui are conținut pe placul tuturor, tema este personalizată de el și e pe placul tuturor oameniilor.
O mică parte din ce a zis motanel că are el succes și pot aveea și alții.
Forumul lui are conținut pe placul tuturor, tema este personalizată de el și e pe placul tuturor oameniilor.
O mică parte din ce a zis motanel că are el succes și pot aveea și alții.
Ia nu va mai certati
Tema am pus-o fiindca mie chiar imi place si multora le place, dar am pus-o si ca sa mai intre oamenii. Nu are rost sa o modific, deoarece o voi schimba, dar nu foarte curand. Momentan nu prea mai am timp, asa ca mai ramanem cu tema asta o perioada. S-ar putea sa schimb tema, dar de modificat nu prea curand. Oricum, eu consider ca la un forum sunt mai importante subiectele decat care se abordeaza decat tema, desi unii pun aspectul pe primul loc si apoi continutul
Shocker, trimite-mi mie prin pm linkul
P.S. mie nu imi place tema lui motanel
Tema am pus-o fiindca mie chiar imi place si multora le place, dar am pus-o si ca sa mai intre oamenii. Nu are rost sa o modific, deoarece o voi schimba, dar nu foarte curand. Momentan nu prea mai am timp, asa ca mai ramanem cu tema asta o perioada. S-ar putea sa schimb tema, dar de modificat nu prea curand. Oricum, eu consider ca la un forum sunt mai importante subiectele decat care se abordeaza decat tema, desi unii pun aspectul pe primul loc si apoi continutul
Shocker, trimite-mi mie prin pm linkul
P.S. mie nu imi place tema lui motanel
Sakana- Administrator
- Varsta : 34
Credite : 1482
Sunt de acord cu aceasta sugestie. Tema chiar trebuie sa fie originala, oamenii sa vada lucruri noi, nemaivazute...
Ratoone- Varsta : 29
Credite : 667
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum